Se rup biscuitii in bucatele, se taie rahatul dupa bunul plac.
Se rup biscuitii in bucatele, se taie rahatul dupa bunul plac (eu l-am taiat bastonase); se pune laptele la fiert, iar cand deja e cald, se adauga si untul; dupa ce untul s-a topit, se adauga zaharul si se amesteca; se adauga 2 lg cacao, esenta de rom si doua buc de suhaida, amestecand continuu pana da in clocot; glazura se lasa putin la racit, iar apoi se amesteca, cu biscuitii si rahatul.
Eu am folosit o forma de tort de 26 cm, in care am turnat compozitia pe care am pus-o la frigider pana urmatoarea zi.
Pt glazura am incalzit frisca pana a dat in clocot.Am adaugat celelalte 2 buc de suhaida, 2 lg de cacao si ciocolata.Am lasat compozitia 5 minute sa se odihneasca, dupa care am amestecat energic pana am obtinut glazura.Am lasat-o sa se raceasca dupa care am turnat-o peste tortul de biscuiti, lasandu-le la frigider pana la servire.
In compozitie se mai pot pune: stafide, nuci, fructe confiate, dar se poate face doar cu biscuiti. Este un desert care iti da mana libera in a alege ingredientele, asa ca fiti creativi/ creative!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii