1)Intr-un vas topeste ciocolata cu untul,lasa sa se raceasca.
2)Bate 5 galbenuse cu zaharul bine si toarna peste ciocolata topita.
3)Adauga faina,nuca si praful de copt,adauga albusele batute tare.
4)Unge o forma rotunda cu unt si tapeteaza cu faina,au foloseste hartie vegetala....toarna blatul si lasa la copt 40-45 min.
5)Rece se taie in 2.pe mijloc.Pt.crema:bate smantana cu zaharul pt. frisca si umple tortul.
6)pt. glazura:topeste ciocolata rupta in bucati cu untul,cand se raceste imbraca tortul.
Am decorat cu bomboane de diferite culori,am facut acest tort pt.copii prietenilor mei,adora ciocolata si bomboanele...am servit cu inghetata!Am pus un Physalis in mijloc,acest fruct exotic ii place mult sotului,am cumparat jumate de kg. numai pt.el!
Physalis Angulata,este originar din Amazonia,Brazil.E din fam.Solanacee,fructul are un gust dulce,putin acid.Se consuma natural,dar si la prepararea dulciurilor,sosurilor pt.salate si carne.Bogat in vitaminele A,C,fosfor si fier.....Medicinal:purifica sangele,diminueaza taxele de colesterol,reumatismul,bolile de piele,vezica,rinichi si ficat,brazilieni folosesc chiar si frunzele si radacinile.......
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii