Se face o cafea tare din 2 linguri mari de cafea si 250 ml. apa.
Se freaca praful de vanilie cu lapte si zahar dupa instructiunile de pe plic pana se obtine o crema inchegata.
Se inmoaie pe rand piscoturile de champanie in cafea si se aseaza intr-o forma rotunda, pe 2 straturi. Se toarna crema de vanilie. Se repeta operatia pana se obtine un tort de inaltime medie. Se da la rece. Dupa ce s-a racit bine, se acopera cu aceeasi crema de vanilie.
Se da la rece.
Eu l-am ornat ca in foto.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii