Tort raw cu banane si cocos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Tort raw cu banane si cocos

Ingrediente

  • 200g faina de migdale (sau migdale rasnite fin)
  • 50g seminte de canepa
  • 6 lg sirop de agave
  • 7 banane
  • 200ml crema de cocos
  • 3 lg psyllium
  • 10 picaturi Green Sugar lichid
  • felii de banana, chipsuri de cocos si sirop de agave pentru topping

Mod de preparare

Pentru blat amestecam cu o lingura faina de migdale si semintele de canepa cu siropul de agave. Daca mai e nevoie adaugam vreo 2 linguri de apa. Presam compozitia pe fundul unei tavi cu preti detasabili (a mea are 22cm diametru). O introducem la rece cat timp facem crema: mixam in blender bananele, crema de cocos, taratele de psyllium si indulcitorul pe baza de stevie, Green Sugar. Turnam crema peste blat si introducem tortul in congelator. Inainte de servire il decoram cu feliute de banana, chipsuri de cocos si sirop de agave. Se pastreaza in congelator si se scoate cu o ora inainte de servire. Senzational! :)

Reteta pregatita de Madalina, www.madeline.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise