1. Se fierbe carnea in apa cu sare si 2 foi de dafin, timp de 10 minute.
Zarzavatul se curata, se spala si apoi se taie cubulete fine, la fel si rosiile care se oparesc si se curata de pielite apoi se taie cubulete.
Se caleste zarzavatul intr-un pic de ulei pana se inmoaie, se sareaza si pipereaza dupa gust, apoi se scoate din tigaie, se adauga patrunjelul si busuiocul taiat fin si se lasa sa se scurga bine uleiul, apoi adaugam o lingura de zeaza in care a fiert pestele (aceasta zeama v-a ajuta zarzavatul sa stea legat pe preparat).
Morcovul baby se fierbe in apa cu sare, timp de 10 minute, apoi se scurge de apa si se lasa la racit.
2. Se monteaza aperitivul in 3 forme circulare. Se pune in forme un strat de morcovi baby, se preseaza usor apoi carnea de salau fiarta si suvitata si deasupra se pune un strat de zarzavat calit. Se dau formele la rece pentru o ora apoi se scoate preparatul cu grija si se serveste ca aperitiv rece. Este delicios!!
Pofta buna!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii