Varza taiata marunt, se pune la calit in unt cu sare, piper si ce condimente mai doriti.Adaugam si carnatii de bere si apoi continutul borcanului de Reflets de France(sosul de bulion).Atentionez ca nu pun deloc apa,doar ce se lasa zeama din varza,sosul din borcan si jumatate din
cutia de Pomodorini.Dupa ce am aranjat-o frumos(am motzat-o)o bagam la cuptor pana scade.Inaite cu 15-20 de minute o scoatem si adaugam si cealalta jumatate de cutie de Pomodorini si pudram si putina menta verde uscata(ii da un gust aparte menta).
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii