Ingrediente
1 varza noua, 1 piept de rata (merge si de pui), 2 ardei kapia, 1 ceapa, 1 morcov, 3 linguri de ulei, Sare, Piper, Boia dulce afumata, Patrunjel, 2 foi de dafin, 1 crenguta de cimbru
Dificultate: Medie | Timp: 4h 15 min
0 voturi
Mod de preparare
Se taie pieptul de rata in patru bucati egale, se condimenteaza usor cu sare si piper si se sigileaza usor la tigaie.
Se curata ceapa, se taie marunt .Se curata morcovul si se da pe razatoare.
Se toca varza marunt si se freaca cu sare.
Se amesteca ceapa cu morcovul, varza si ardeiul copt.
Se condimenteaza cu piper proaspat macinat si boia dulce afumata, se adauga uleiul si pieptul de rata, apoi se amesteca bine. Daca mai este cazul se mai adauga sare. Se pune tot amestecul in slow cooker Crock Pot. Se pun deasupra 2 foi de dafin si o crenguta de cimbru.
Se seteaza slow cooker Crock Pot pe functia high 4 ore.
Dupa ce s-a gatit varza, se indeparteaza cimbrul si foile de dafin.
La servire se presara patrunjel verde tocat marunt.