Dau pe robot varza si ceapa.Calesc in ulei,adaug morcovul feliat,condimentez. Cand scade sucul propriu, adaug o ceasca de apa,las sa scada.Intre timp pregatesc sosul.
Dau pe razatoare rosiile,dau un clocot cu sare,piper si foaie de dafin.Trec sosul prin sita, adaug mantana, las 2-3 minute sa se omogenizeze. Adaug sosul in varza fiarta,las pe flacara pentru 2-3 minute.Presar cu marar si patrunjel verde.Servin cu ochiuri si mamaliguta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii