Vinetele se coc, se curăţă, se scurg, se toacă mărunt, se pun deoparte.
Gogoşarii şi ardeii se coc, se curăţă de pieliţă, se dau prin maşina de carne, se pun deoparte.
Secret: în jumătate din ulei se căleşte ceapa tocată mărunt(la foc mic), apoi se adaugă restul de ulei.
Se adauga gogoşarul, ardeiul gras şi vinetele coapte şi tocate
Amestecă des în zacuscă sa nu se prindă de cratiţă, adaugă bulionul, piperul, foile de dafin.
Fierbe zacusca cel puţin 1 oră dupa ce ai pus tot,potriveşte gustul, după care se pune in borcane cu capac, bine spălate şi sterilizate in cuptor.
Eu sterilizez în cuptor a doua zi, prima le pun în pături, ca pe bulion.
Dacă îţi place picantă, pune şi un ardei iute pe care îl scoţi apoi. de asemenea, daca o doreşti mai acrişoară, mai pune bulion. Eu am făcut o porţie mai acrişoară.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii