In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
16
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru
Sarbatori impreuna cu
<   Inapoi la interviu
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello picture 1
Bomboane Raffaello picture 2
Ingrediente:
130 g unt
130 g lapte praf
130 g zahăr vanilat
130 g nucă cocos
alune nesărate
nucă cocos pentru ornat

Preparare: Într-un bol amestecăm ingredientele uscate: laptele praf, zahărul pudră şi nuca de cocos. Adăugăm untul moale şi amestecăm totul obţinem o bilă omogenă. Lăsăm compoziţia de raffaello la frigider până se întăreşte puţin, apoi cu mâinile puţin ude formăm biluţe în mijlocul cărora punem o alună apoi le dăm prin nuca de cocos pe toate părţile.

În final obţinem nişte bombonele minunate…

Ce ne ajută să zburăm cu gândul la sărbătorile ce urmează…