( ! ) Notice: Undefined index: id_article in /srv/www/www.gustos.ro/public_html/application/modules/default/views/scripts/layout.phtml on line 32
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000398816{main}( ).../index.php:0
20.08622190544Zend_Application->run( ).../index.php:47
30.08622190544Bootstrap->run( ).../Application.php:384
40.08632190544Zend_Controller_Front->dispatch( ).../Bootstrap.php:105
50.15422597640Zend_Controller_Plugin_Broker->postDispatch( ).../Front.php:965
60.15422597640Zend_Layout_Controller_Plugin_Layout->postDispatch( ).../Broker.php:333
70.15432598336Zend_Layout->render( ).../Layout.php:143
80.15472600984Zend_View->render( ).../Layout.php:796
90.15472617464Zend_View->_run( ).../Abstract.php:888
100.15472618992include( '/srv/www/www.gustos.ro/public_html/application/modules/default/views/scripts/layout.phtml' ).../View.php:157
In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
16
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru
Sarbatori impreuna cu
<   Inapoi la interviu
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello picture 1
Bomboane Raffaello picture 2
Ingrediente:
130 g unt
130 g lapte praf
130 g zahăr vanilat
130 g nucă cocos
alune nesărate
nucă cocos pentru ornat

Preparare: Într-un bol amestecăm ingredientele uscate: laptele praf, zahărul pudră şi nuca de cocos. Adăugăm untul moale şi amestecăm totul obţinem o bilă omogenă. Lăsăm compoziţia de raffaello la frigider până se întăreşte puţin, apoi cu mâinile puţin ude formăm biluţe în mijlocul cărora punem o alună apoi le dăm prin nuca de cocos pe toate părţile.

În final obţinem nişte bombonele minunate…

Ce ne ajută să zburăm cu gândul la sărbătorile ce urmează…