Lasam untul sa se topeasca la temperatura camerei.Amestecam cu zaharul pudra (daca laptele praf este neindulcit,daca laptele este indulcit nu mai adaugati zahar).Urmeaza sa adaugam laptele praf si sa amestecam bine.Pregatim napolitana pisand-o bine sau cu ajutorul unui robot de bucatarie o sfaramam.O adaugam peste compozitia noastra si desfacem fiolele de esenta si le turnam peste crema .In cepem cu modelarea bombonelelor,formand bilute de dimensiune mica,adaugam in mijloc o migdala si o dam prin nuca de cocos rasa.Le punem in forme pentru bomboane.La fel procedam cu retsul cremei pana se tremina.Se baga la frigider sa se mai intareasca si se servesc.Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii