Am descoperit in paginile cartii Bucataria lumii o interesanta reteta italiana din regiunea Emilia-Romagna: Pappardelle cu...
Pappardelle cu ragu de iepureTineti minte ca v-am povestit acum ceva vreme despre faptul minunat care se petrecu, cum ca al meu drag sot mi-a adus in dar...
Spanakopita sau placinta cu spanac si branza fetaDragul meu sot mi-a adus in dar doua carti de gastronomie. Cica nu gatesc suficient sau bine, a glasuit un carcotas. Dar sa...
Evantai de vinete à la Horia VirlanPui, prune si cuscus? Cam ciudat ar spune unii. Insa atata timp cat esti dispus sa incerci si ceva mai "altfel" decat meniul...
Salata de pui cu prune si cuscusDragilor, mai stiti voi prajitura Choux a la creme? Ei bine, eu da! Din copilarie era o prajitura adorata de mine, pe langa...
Choux à la CrèmeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor