Am descoperit in paginile cartii Bucataria lumii o interesanta reteta italiana din regiunea Emilia-Romagna: Pappardelle cu...
Pappardelle cu ragu de iepureTineti minte ca v-am povestit acum ceva vreme despre faptul minunat care se petrecu, cum ca al meu drag sot mi-a adus in dar...
Spanakopita sau placinta cu spanac si branza fetaDragul meu sot mi-a adus in dar doua carti de gastronomie. Cica nu gatesc suficient sau bine, a glasuit un carcotas. Dar sa...
Evantai de vinete à la Horia VirlanPui, prune si cuscus? Cam ciudat ar spune unii. Insa atata timp cat esti dispus sa incerci si ceva mai "altfel" decat meniul...
Salata de pui cu prune si cuscusDragilor, mai stiti voi prajitura Choux a la creme? Ei bine, eu da! Din copilarie era o prajitura adorata de mine, pe langa...
Choux à la CrèmeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise