Cele mai bune 5 retete cu bere

Berea este folosita la prepararea mancarurilor inca din cele mai vechi timpuri. In Egiptul Antic, oamenii obisnuiau sa foloseasca aceasta bautura in preparatele lor pentru ca erau de parere ca astfel,  mancarea va fi mai sanatoasa. Si probabil ca nici nu se inselau.    

Cele mai bune 5 retete cu bere

In ziua de azi, atat bucatarii amatori, cat si cei profesionisti folosesc berea pentru a da mai multa savoare mancarurilor pe care le gatesc. Bautura cu hamei fragezeste si complimenteaza carnea de pui, de vita si de iepure, dar se potriveste de minune si cu ingrediente precum crevetii ori midiile. In plus, ea poate da o aroma foarte speciala anumitor deserturi.
Pentru ca si noua ne plac foarte mult mancarurile cu bere, am selectat astazi cinci dintre cele mai apetisante retete pe care trebuie neaparat sa le incerci si tu.
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise