Berea este folosita la prepararea mancarurilor inca din cele mai vechi timpuri. In Egiptul Antic, oamenii obisnuiau sa foloseasca aceasta bautura in preparatele lor pentru ca erau de parere ca astfel,  mancarea va fi mai sanatoasa. Si probabil ca nici nu se inselau.
 
 
In ziua de azi, atat bucatarii amatori, cat si cei profesionisti folosesc berea pentru a da mai multa savoare mancarurilor pe care le gatesc. Bautura cu hamei fragezeste si complimenteaza carnea de pui, de vita si de iepure, dar se potriveste de minune si cu ingrediente precum crevetii ori midiile. In plus, ea poate da o aroma foarte speciala anumitor deserturi.
 
Pentru ca si noua ne plac foarte mult mancarurile cu bere, am selectat astazi cinci dintre cele mai apetisante retete pe care trebuie neaparat sa le incerci si tu.
 
 
 

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Nica Laura, 28 mai 2014

    mmmm nice!

  • Irini Ioan, 23 septembrie 2013

    helo

  • Stefanescu Nicolae Dan, 16 septembrie 2013

    Arata apetisant!!!

  • Angela Nesteriuc, 15 septembrie 2013

    As prefera ceva fara carne...

  • Damian Meda, 15 septembrie 2013

    Yummy !

  • kok miori, 15 septembrie 2013

    Bune retete cu bere si eu am o reteta de chile con carne care merge cu bere si iese foarte gustos.

  • Marioara Zaharia, 14 septembrie 2013

    Super!!!

  • Mary Fat-Gagliano, 14 septembrie 2013

    super bune

  • Alexandra Daniela, 14 septembrie 2013

    Delicios

  • Ardeleanu Alexandru, 14 septembrie 2013

    Super!!!

  • Cristi, 14 septembrie 2013

    Savureaza combinatii interesante cu bere...