Duminică, 18 Nov 2018, în cadrul celei de-a 25-a ediții a Târgului Internațional Gaudeamus are loc lansarea...
50 de ani, 50 de reteteO reteta rafinata si deosebit de gustoasa de la Brindusa Scheaua.
Pere in vin, umplute cu ciocolataAm ales sa fac o tarta cu zmeura si piersici, dar nu l-am uitat nici pe sotul meu si am adaugat si niste ciocolata. Pentru...
Tarta cu zmeura, piersici si ciocolataBamele sunt legume mai putin cunoscute la noi. Asta poate pentru ca, daca nu sunt preparate corect, au o textura...
Mancare de bamePentru ca in luna august rosiile sunt coapte si dulci, ele pot fi folosite in toate modurile posibile. De data aceasta eu...
Rosii umplute cu carne de puiBuna ziua si bine v-am gasit. Eu sunt Brindusa si de acum ma veti gasi si aici, pe gustos.ro. Retetele pe care o sa vi le...
Biscuiti fragezi spiralati
Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise