Sarbatorile de Iarna au insemnat, printre altele, si mese pline, cu multa carne si mancaruri grele. Asa ca, ar fi recomandat ca macar in primele zile din noul an sa luam o scurta pauza si sa incercam sa ne potolim foamea cu niste salate satioase si pline de nutrienti. In aceasta perioada exista cateva fructe si legume de sezon pe care le gasim usor prin supermarketuri si piete. De asemenea, se intampla ca acestea sa fie si foarte sanatoase, pline de vitamine care ne intaresc sistemul imunitar si fibre care ne ajuta in misiunea de detoxifiere a organismului, atat de necesara dupa Sarbatori. Deci, iata 7 salate de iarna, din ingrediente de sezon - cate una pentru fiecare zi din saptamana:

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii