In zilele noastre, cele mai bune si mai rafinate dintre retetele de deserturi cu cacao cer ca pudra de cacao pe care o folosesti sa fie de cea mai buna calitate. Ce inseamna acest lucru? Cum poti face diferenta intre diferitele marci care comercializeaza cacao si care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont pentru a o alege pe cea mai buna? Iti spunem noi chiar acum.
 
 
Pentru a obtine un desert cu o savoare intensa, trebuie sa stii cum sa alegi cea mai buna cacao. Pudra de cacao de calitate buna contine intre 22% si 24% grasimi, dublu fata de cacaua obisnuita. Asadar, atunci cand cumparati acest produs nu va lasati pacaliti de mesajele existente pe ambalaj, de tipul "calitate extra" sau "calitate superioara", ci verificati cu atentie analiza de pe spatele pungii cu pricina.
 
Pudra de cacao se numara printre alimentele care contin cei mai puternici antioxidanti. Ea contine vitamina A, B1, B2, B3, C si E, magneziu, calciu, fier, zinc, potasiu, dar si alti nutrienti importanti de care organismul nostru are nevoie. In plus, cacaua previne aparitia bolilor de inima, a diabetului de tip II si imbunatateste sanatatea creierului. 
 
Poti folosi cacao pentru a pregati ciocolata calda, prajituri delicioase, negrese, torturi, trufe, bomboane, ciocolata de casa, ganache sau siropuri delicioase pentru tot soiul de deserturi. Ea nu trebuie sa lipseasca din bucataria ta.

sursa

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto
  • Fara foto

    Reflexoterapie Reiki, 16 iunie 2014

    Buna informatie.Eu cumpar "Cacao de Zaan",dar am sa verific pe ambalaj cantitatea de grasimi. E bine de pus cacaoa in lapte caldut,sa nu se fiarba ca sa se pestreze vitaminele.Iarna imi place sa maninc paine cu un si gem langa o cana de lapte cald cu cacao.Ca in copilarie!

  • Fara foto

    Veronica Musat, 22 ianuarie 2014

    O informatie deosebit de utila. Chiar am cautat si eu in pachetele mele de cacao si am constatat ca am si mai buna cu 20-22% grasimi,cacao- olandeza, dar si 2 pachete in care era specificat expres ca au continut redus de grasimi 12%. Acum voi stii ce sa cumpar.

  • Fara foto

    kok miori, 18 ianuarie 2014

    Multumesc ptr sfat voi cauta pe punga calitatile ei.

  • Fara foto

    Anton Ionela, 18 ianuarie 2014

    chiar nu stiam dupa ce criterii sa aleg pudra de cacao,multumesc