Cum sa alegi cea mai buna pudra de cacao

In zilele noastre, cele mai bune si mai rafinate dintre retetele de deserturi cu cacao cer ca pudra de cacao pe care o folosesti sa fie de cea mai buna calitate. Ce inseamna acest lucru? Cum poti face diferenta intre diferitele marci care comercializeaza cacao si care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont pentru a o alege pe cea mai buna? Iti spunem noi chiar acum.    

Cum sa alegi cea mai buna pudra de cacao

Pentru a obtine un desert cu o savoare intensa, trebuie sa stii cum sa alegi cea mai buna cacao. Pudra de cacao de calitate buna contine intre 22% si 24% grasimi, dublu fata de cacaua obisnuita. Asadar, atunci cand cumparati acest produs nu va lasati pacaliti de mesajele existente pe ambalaj, de tipul "calitate extra" sau "calitate superioara", ci verificati cu atentie analiza de pe spatele pungii cu pricina.
Pudra de cacao se numara printre alimentele care contin cei mai puternici antioxidanti. Ea contine vitamina A, B1, B2, B3, C si E, magneziu, calciu, fier, zinc, potasiu, dar si alti nutrienti importanti de care organismul nostru are nevoie. In plus, cacaua previne aparitia bolilor de inima, a diabetului de tip II si imbunatateste sanatatea creierului.
Poti folosi cacao pentru a pregati ciocolata calda, prajituri delicioase, negrese, torturi, trufe, bomboane, ciocolata de casa, ganache sau siropuri delicioase pentru tot soiul de deserturi. Ea nu trebuie sa lipseasca din bucataria ta.

sursa

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura