Verdeturile le spalam bine . Salata romana o rupem cu mana , iar de la varza kalettes rupem frunzele ofilite.
Apio il taiem in bucati mai mici .
Intr-un wok sau o tigaie punem 2 linguri ulei si cand este incins calim apio si varza kalettes pana se inmoaie putin . Lasam la racit.
Tofu il taiem in bucati cam de 0.5 cm grosime si le prajim pe un gril pana se rumeneste putin .
Facem un dressing din sare,piper, pasta de rodie , ulei masline si putina zeama de lamaie.
Intr-un castron amestecam salata romana, cu apio si varza kalettes si rosiile taiate cubulete impreuna cu dressing-ul .
Asezam salata pe un platou ,iar deasupra feliile de tofu .
Servim cu paine prajita .
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii