De cele mai multe ori, aspectul conteaza cel mai mult in formarea unei impresii. Exceptie nu fac, bineinteles, nici prajiturile. Probabil ca ti s-a intamplat si tie sa nu doresti sa gusti dintr-o anumita prajitura din cauza felulului in care arata. Si oricat am incerca sa ii convingem pe altii si chiar pe noi insine ca gustul este cek care conteaza, de multe ori, aspectul este in egala masura important. Asa ca am cautat, am sortat si am ales 6 tipuri diferite de decorare a torturilor, cu care sigur ii vei impresiona pe ceilalti si ii vei convinge sa guste din preparatul tau.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii