Ingrediente
1 kg de ardei iute, cam 1/2 l otet.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
6 voturi
Ingrediente
1 kg de ardei iute, cam 1/2 l otet.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
6 voturi
Floare de colt (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2012
Foarte buni ! Si eu ii pun asa, insa numai intregi. Faina ideea de a pune si putin gogosar pentru a-i lua din "piscaciune". Multumesc !
Sidy , 19 noiembrie 2009
Tare fain arata ardeii tai Lenut-o ! Asa ii pun si eu dar intregi...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009
Bun,bun,bun...
Redusa
30 min
6 voturi
Floare de colt (Chef de cuisine)
Foarte buni ! Si eu ii pun asa, insa numai intregi. Faina ideea de a pune si putin gogosar pentru a-i lua din "piscaciune". Multumesc !
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009
Multumesc de aprecieri, dragi gospodine! Da Mari, intradevar sunt din aceea f. f iuti. Uneori, adaug si fasii de gogosar, sa le mai ia din piscaciune. Roda, pun si intregi, chiar in sarja aceasta, am pus 2 borcanele intregi, asta pt diversificare.
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009
Arata foarte bine.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009
Ardeii tai cred ca unt foarte iuti. Eu pun la murat ardei iuti bulgaresti, cei lungi, care nu sunt atit de iuti.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009
Asa fac si eu, se pastreaza foarte bine.
Vekas (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009
Da, imi place mult ardeiul iute, doar ca eu nu il tai , ci il pun intreg.Este super!
Michelle (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009
Interesant!