In oala cu ulei, se calesc ceapa, ardeiul.
In oala cu ulei, se calesc ceapa, ardeiul, taiate marunt, apoi morcovul, pastarnacul, dovlecelul, taiate cubulete mici sau rase, se amesteca apoi cu pasta de rosii, pasta de ardei, varza taiata fin, cartofii cubulete,1 lingura rasa cu sare si 2 l de apa. Se amesteca totul si se lasa pe foc mic, cu capac.
Dupa ce totul este fiert, se adauga verdeata taiata marunt, se completeaza oala cu apa, se potriveste de gust, se adauga crenguta de cimbru, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga si corcodusele spalate.
Cine doreste, poate adauga 1 cana cu bors, dar nu mai mult; cand corcodusele au iesit la suprafata, semn ca sunt fierte, se adauga ouale batute, se opreste focul si se pune capac.
Eu niciodata nu amestec dupa ce am pus in bors oua batute, pentru ca-mi plac zdrentele care se formeaza.
Se serveste cum altfel, decat rece si cu ceapa verde!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii