Ingrediente
2-3 carasi mai marisori, 1 cana vin alb, cimbru, usturoi, chili, foi de dafin, o punga legume congelate, 1 praz(ceapa), ardei iute, 2 linguri pasta de tomate, ulei, sare, piper, putin marar verde
Dificultate: Medie | Timp: 1h
13 voturi
Mod de preparare
Intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei , punem legumele congelate, presaram cimbru, sare si piper, apoi punem bucatile de caras, felii de praz si deasupra rasturnam baitul ramas.
Adaugam deasupra doua linguri cu pasta de tomate.
Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit si lasam carasul sa se coaca aproximativ 30 minute, dupa care se poate servi cu marar verde, presarat deasupra.
Pofta mare !
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 20 martie 2010
Minunat! Imi place pestele foarte mult!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010
Tare apetisant arata.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010
Mmmm e un deliciu
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010
O bunatate,felicitari.
lumi (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010
e super carasul! Si eu il crestez pe langa coloana si se topesc oasele cand il prajim sau coacem