Ceafa se bate bine intr-o punga de nylon ca sa nu se faca mizerie, apoi se sareaza, pipereaza si se face cu boia. Cartofii noi se curata si se taie in patru. Se pun la fiert de 1/2 cu putina sare.
Ceafa se prajeste pe gratar.
Cartofii cind sunt fierti pe 1/2 se strecoara bine si apoi se strecura bine de tot. Se pune uleiul la incins si se prajesc. Cind sunt gata se presara cu patrunjel verde tocat.
Gratarul se serveste cu cartofii, prez, mujdei si muraturi. Acum, e sezonul castravetilor covasiti (murati la soare )
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii