autor:

dalia trifa

» » , , Retete de Pasti, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chec in foietaj

Autor: dalia trifa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 aprilie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dalia trifa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 aprilie 2019

Ingrediente
400 gr aluat de foietaj, 200 gr sunca presata, 200 gr cascaval, 2 legaturi de ceapa verde, oua, 15 ml ulei, 10 gr sare, 10 gr baza pentru mancaruri ( condimente pentru porc sau vegeta dupa preferinte), 2 gr piper

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

2 voturi

Mod de preparare

Tava de chec se unge cu ulei sau se pune hartie de copt, apoi se intinde in ea aluatul de foietaj, presand bine pe margini si se pune la rece pana se prepara compoztia.

Intr-un vas, ouale se bat bine cu piper si cu baza pentru mancaruri, apoi se adauga cascavalul ras si ceapa taiata inele si se mai condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Sunca se taie in cubulete, se adauga peste compoztia de ou, iar dupa ce se omogenizeaza totul, compozitia se toarna in tava de chec imbracata in aluatul de foietaj.

Cuptorul se incinge la 180 grade Celsius, apoi se introduce checul. Dupa 10 minute, se reduce focul la minim si se mai coace circa 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec in foietaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Cornulete pascale

Cornulete pascale

Punem oualele si zahar in bolul de la mixer si le amestecam bine. Topim untura su lasam sa se raceasca

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    lia , 07 mai 2019

    bun

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

2 voturi

Ingrediente

  • 400 gr aluat de foietaj
  • 200 gr sunca presata
  • 200 gr cascaval
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • oua
  • 15 ml ulei
  • 10 gr sare
  • 10 gr baza pentru mancaruri ( condimente pentru porc sau vegeta dupa preferinte)
  • 2 gr piper

Raporteaza reteta

Retete
de dalia trifa
Mezes cu crema de gris

Mezes cu crema de gris

Pui intr-un vas laptele , mierea , zaharul , untura ,oul , si bicarbonatul .Bati binecu telul la

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Mezes cu crema de gris

Mezes cu crema de gris

Pui intr-un vas laptele , mierea , zaharul , untura ,oul , si bicarbonatul .Bati binecu telul la

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Prajituri
Prajitura cu mere si boti

Prajitura cu mere si boti

Mod de preparare: Intr-un castron se pune faina, sarea, untura si zaharul. Se framanta pana ce se

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Fara foto

lia

bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Cozonac Cozonac

Mai întâi pregătim maiaua. Într-un bol punem drojdia uscata, 2 linguri de zahar, 2 linguri de faina, 2 linguri de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Rulada cu bureti (opintici) Rulada cu bureti (opintici)

Intr-un vas se pun untura, smantana, praful de copt, oul, sarea, faina de grau si se framanta aluatul pana se dezlipeste de pe maini.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Mancare de praz cu miel pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver