Mai intai se face aluatul de clatite, pe care toata lumea stie sa-l faca. Apoi le facem la cratita
dupa ce terminam clatitele de facut, le vom umple cu compozitia obtinuta (2 lingurite cel mult), apoi vom impacheta clatita in triunghi. Le vom aseza in tava, cate incap. Tava va fi unsa cu putin unt sau ulei
Apoi le vom baga la cuptor, pentru 10 min, timp in care le vom intoarce pe ambele parti.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii