Se spala bucatile de peste si se usuca cu ajutorul unui prosop absorbant
.Facem un sos din ulei de masline,zeama de lamaie ,oregano ,sare si piper si turnam peste bucatile de peste.Dam la frigider pentru circa 30 min. apoi scoatem pe rand bucatile de peste ,le dam prin faina ,scuturam surplusul de faina si prajim in ulei incins.Cand este bine facut si frumos rumenit pe o parte intoarcem si prajim si pe cealalta parte.Scoatem bucatile de peste pe un prosop absorbant si servim imediat ,cu lamaie si garnitura dupa preferinta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii