Taiem painea in felii de 1,5- 2 cm , o stropim cu putin ulei si asezam feliile intr-o tava pe o hartie de copt.
O dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade C sa se rumeneasca pe ambele parti cam 2-3 minute.
Scoatem feliile din cuptor si le frecam cu usturoi pe o parte.
Rosiile le taiem cubulete mici si le asezonam cu sare, piper si oregano.
Adaugam pe rand pe fiecare felie in parte cate o felie de prosdiutto,cubulete de rosii, o felie de Miez de Lapte.
Cu ajutorul unei scobitori fixam cate o bucata mica de mozzarela de felia de paine.Pe scobitoare asezam inca un cub de rosie apoi ii punem un mot de Miez de Lapte si o fruzulita de patrunjel verde.
Dam feliile astfel facute pentru inca 3 minute la cuptor sa se topeasca mozzarela.
Cine poate se opreste la doua felii...cine nu, nu se mai uita la cantar.
Sunt minunate asa calde scoase din cuptor.
Pofta mare !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/04/crostini-miez-de-lapte.html
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii