Intr-un bol se amesteca branza cu nutella,se pune putina crema intre doi biscuiti si se lasa deoparte
Se trec biscuitii umpluti prin amestecul de cafea si amaretto,se aseaza pe un platou in pozitie verticala,liptiti tot cu putina crema;dupa ce s-au terminat,cu restul de crema ramasa se imbraca biscuitii,se niveleaza,deasupra se pune nuca taiata si se lasa la frigider cel putin 3ore.
La servire se taie prajitura pe diagonala.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii