Se spala caisele, se scot sâmburii şi se pun în cratiţă. se presară fructoza şi se lasă până a doua zi. Se fierb la foc mare 45 de minute de când începe clocotul.
Se pun în borcane, în pături. Este pentru prima dată când prepar cu fructoză, de aceea a doua zi am fiert-o şi în aburi, adică în cuptorul aragazului, 30 de minute.
E foarte bună la gust, mai acrişoară, sper să se păstreze bine.
Permisă şi diabeticilor!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii