Se spala murele si se pun intr-o sita la scurs.
Zaharul si apa se pun intr-un tuci si se fierb pana cand scad la jumatate. Dupa aceea, se adauga murele. Se ferb, amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn, pana se leaga. Se pune dulceata in borcane si se pun capacele, infiletandu-le bine.
Se pune un prosop sau o carpa intr-o cratita, apoi se pune apa si se incalzeste. Se baga borcanele in apa aproape clocotita si se fierb in continuare 40-50 de minute. Se opreste focul si se lasa borcanele la racit in cratita cu apa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii