Visinele se curata de samburi si se pun intr o cratita speciala pentru dulceata.Nu folositi o cratita in care faceti mancare,va lua gust dulceata de mancare.Peste visine se adauga zaharul si se lasa 5 6 ore pana visinele lasa sucul.
Se pune dulceata pe foc mic si se fierbe pana cand plutesc visinile in tot siropul.
Cand este gata se lasa 10 min sa se racoreasca dupa care se pune in borcane cu filet.Borcanele se pun cu fundul in sus si se acopera cu un prosop pana cand se racesc.
Se pastreaza in camara.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii