Pentru peste, incalzeste cuptorul la 200⁰C.Taie pestele in 8 fasii si stropeste-le cu zeama de lamaie.
Intr-un vas, amesteca faina de malai cu pesmetul, coaja rasa de la 1 lamaie verde si 1 lingurita condimente pentru peste.Da fasiile de peste prin ou apoi prin amestecul cu pesmet.Aseaza fasiile de peste intr-o tava, stropeste-le cu ulei de masline si da-le la copt 25-30 minute, intorcandu-le pe cealalta parte la jumatatea timpului de coacere.
Intre timp prepara piureul de cartofi.Fierbe cartofii in apa cu sare apoi scurge-i si fa-i piure cu unt, lapte, sare si piper, dupa gust.Intr-un vas amesteca buchetele de broccoli cu pastaile verzi, coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde.
Serveste fasiile de peste cu piure de cartofi, broccoli si pastai verzi.
http://lauradfood.blogspot.com/
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii