Carnea se portioneaza felii mai grosute,le ungem cu mustar , apoi le asezonam pe toate partile si le punem intr-un vas yenna.
Ceapa si usturoiul le curatim si le taiem felii subtiri ce le presaram in vas peste carne. Adaugam felii de ardei rosu.
Zeama de la lamaie o amestecam cu apa si o rasturnam peste carne, adaugand si cimbrul.
Cuptorul este dinainte incalzit la 180 C . Introducem carnea in cuptor si o lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti.
Cu 5 minute inainte de a fi gata adaugam coaja rasa de lamaie peste carne si dam iar la cuptor.
Servim friptura cu cartofi , orez sau mamaliguta, alaturi de o salata.
Pofta mare !
Reteta o am de la Ionix careia ii multumesc mult pentru idee.Dupa cum am promis....am testat reteta !
http://www.bucataras.ro/retete/13691/porc-cu-lamaie.html
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii