Peste carnea tocata, adaugam lingura de amidon.
Peste carnea tocata, adaugam lingura de amidon, sosul de soia, sosul de Worcester, o lingura de ulei de susan, piper, amestecam si lasam la rece 20 de minute.
Punem la fiert, apa cu sare si cand clocoteste, bagam taiteii de orez si ii lasam sa fiarba 10 minute, dupa care se scurg si se trec sub jet de apa rece. Ii lasam sa se scurga bine.
In uleiul ramas, calim ceapa taiata mica (partea alba a cepei verzi), ardeiul iute si ghimbirul taiat marunt. Adaugam si carnea aromatizata si lasam sa scada sucul lasat, apoi adaugam totul peste taitei. Se decoreaza cu frunzulite de ceapa verde si rondele de arde iute.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii