Visinele se spala bine.
Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa siropul. Se da la foc mediu cca 1 h, dupa care se lasa la foc mic. Tot timpul se amesteca cu o lingura de lemn. Cand este inchegat gemul, se adauga zaharul vanilat si se amesteca bine dupa care se opreste focul si se toarna fierbinte in borcane. Se pun capace la borcane si se intorc cu gura in jos.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii