Gogosarii spalati, curatati de samburi, se taie in 4, se pun intro galeata mare, si se adauga peste ei amestecul de otet, zahar, piper, mustar, salicil, dafin, sare. Se lasa in repaus pana a doua zi, cand se aseaza in borcane si se toarna peste ei solutia ramasa in galeata, apoi se leaga si se aseaza in camara. Din 5 kg de gogosari iese un borcan de 3 l si un borcan de 0,800 g.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii