Mancare chinezeasca. Curatam morcovul, il spalam si il stergem, apoi il dam pe razatoarea mica. Ardeiul iute il tocam marunt.
Curatam morcovul, il spalam si il stergem, apoi il dam pe razatoarea mica.
Ardeiul iute il tocam marunt.
Intr-un wok incingem uleiul si tragem la tigaie morcovul si 1/2 din ardeiul iute.
Amestecam de cateva ori pina uleiul capata culoarea portocalie, 2-3 minute.
Intr-un bol amestecam carnea tocata cu restul ardeiului iute tocat, cu cate 2-3 linguri din cele doua sosuri si asezonam.
Punem in wok peste morcov carnea si vegetalele chinezesti scurse de sos, apoi amestecam pina se schimba culoarea carnii tocate.
Oparim taiteii de orez conform indicatiilor de pe pachet, ii adaugam apoi in wok , impreuna cu ceapa verde tocata si niste marar verde tocat ( optional).
Amestecam toate componentele din wok si potrivim gustul cu condimente, daca mai este cazul.
O mancare foarte usor de facut, rapid si tare gustoasa. Merita sa o incercati...
Pofta mare sa aveti !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii