Se curata bostanul si merele, se rad apoi se pun intr-un vas pe foc mic impreuna cu ulei zahar si un praf de sare;se amesteca mereu sa nu se lipeasca, apoi dupa ce a scazut apa din ele, se da la rece si abia dupa ce s-a racit se adauga scortisoara si alte mirodenii.
Din rulou se taie foi de marimea tavii, se pune pe fiecare foaie 2linguri de umplutura, deasupra miez de nuca taiat, se ruleaza si se pun rulourile in tava pe hartie de copt; se ung rulourile cu putin ulei si se lasa la cuptor 20min iar dupa ce s-au rumenit,se scot si se pudreaza cu zahar.
Placinta cu bostan se serveste rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii