1.Pieptul spalat si zvantat se taie in fasii subtiri de cca.0,5 cm grosime care se intind un pic cu un ciocan de snitele,apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust.
2.Ardeiii capia intregi se prajesc intr-un pic de ulei apoi se curata de pielita si cotoare,se taie fasii.
3.Pe fiecare bucata de piept se aseaza cate o feliuta de cascaval,deasupra lui se aseaza cate o fasie de ardei rosu si cate un porumb tanar apoi se ruleaza strans si se prinde bine cu scobitori.
Se rumenesc usor pe gratar cu carbuni si se servesc calde.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii