Negresa de post fara zahar

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Negresa de post fara zahar

Ingrediente

  • 300 gr faina
  • 70 gr cacao neagra
  • 150 gr indulcitor green sugar
  • 350 ml lapte de soia
  • 150 ml ulei
  • 2 lingurite praf de copt
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • un praf de sare
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 100 gr mix de fructe confiate
  • (stafide, merisoare, curmale)

Mod de preparare

1. Dizolvam indulcitorul green sugar in laptele de soia, apoi adaugam uleiul si esenta de vanilie.

2. Intr-un vas incapator amestecam ingredientele uscate: faina, cacao, praful de copt, bicarbonatul si sarea. Peste acestea adaugam ingredientele umede si amestecam incet cu o spatula pana se omogenizeaza compozitia.

3. Punem compozitia intr-o tava de dimensiuni aproximative 29x23cm, tapetata cu hartie de copt. Nivelam compozitia cu o spatula si punem deasupra fructele confiate.

4. Coacem prajitura in cuptorul preincalzit timp de aproximativ 30-35 de minute la foc mediu primele 10 minute, apoi la foc mic restul timpului. Facem testul cu scobitoarea.

Lasam prajitura sa se raceasca complet, apoi o taiem cuburi si o servim.

Reteta pregatita de Licuta Marin, licutamarin.blogspot.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura