1.Spalati si curatati ardeii.
2.Dati ardeii capia prin masina de tocat sau ii puteti mixa in robotul de bucatarie.
3.Adaugati sarea si puneti ardeiul intr-o oala (de preferat una care stiti ca nu lipeste). Lasati sa fiarba la foc mic pana se evapora toata apa. Amestecati constant pentru a nu se lipi.
4.Cand apa s-a evaporat adaugati piperul si foile de dafin. Mai lasati pe foc 5-10 minute sa fiarba impreuna, apoi scoateti foile de dafin. Daca doriti puteti adauga 1-2 aspirine sau putin conservant.(eu nu am pus si va asigur ca pasta de ardei rezista cel putin 2 ani)
5.Puneti pasta de ardei fierbinte in borcane sterilizate pe care le inchideti etans. (recomand borcane mici) Pastrati borcanele invelite in paturi 1-2 zile, pana se racesc complet.
6.Depozitati borcanele intr-un loc racoros si uscat.
Dupa ce desfaceti borcanele,pastrati-le la frigider.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii