Se spala, curata si se dau prin masina de tocat merele. Se pun intr-un vas impreuna cu zaharul la foc mic amestecindu-se pina se topeste zaharul, apoi la foc potrivit (in vas traditional), in continuare la foc mic (in vas special). Se fierb aproximativ 50\'. Se pune continutul caldut la borcane. Se foloseste la diverse parajituri sau ca atare.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii