Pasta de ton cu gogosari copti

Desfacem conservele de ton si punem continutul intr-o sita, la scurs.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Pasta de ton cu gogosari copti

Ingrediente

  • 450 g file de ton în ulei de măsline
  • 150 g cremă de brânză cu somon
  • 3 ardei gogoșari, copți
  • 1/2 ceapă albă
  • 1/2 legătură mărar
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • zeamă de lămâie

Mod de preparare

Desfacem conservele de ton și punem conținutul într-o sită, la scurs.

Tocăm ceapa fin, la fel ardeii copți și mărarul.

Într-un bol, amestecăm tonul scurs, cu ingredientele tocate și brânza pufoasă cu somon, adăugăm condimente, după gust și asezonăm, la final, cu zeamă de lămâie.

Tonul nu este nevoie să-l tocăm, se va desface în firicele în timpul amestecării ingrientelor.

Eu am mai lăsat și bucăți mai mari, pentru că îmi place gustul lui și simplu.

Pot să spun că e prima dată când combin tonul cu ardeiul copt, de regulă îl combinam cu castraveciori murați, dar tare mult mi-a plăcut și această combinație.

I-a dat o notă de dulceață, iar în combinație cu brânza, condimentele și zeama de lămâie a rezultat un gust perfect, care a plăcut maxim gurmanzilor mei.

Să vă fie de folos!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinte sarate cu branza

Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.

Placinte sarate cu branza
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Cotlet de porc cu rosii la tigaie
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Reteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.

Dulceata din fructe de soc