Ingrediente
2 piepti de pui, ulei de masline, 1 pahar cu vin alb, 100 g cascaval, 2 linguri cu mascarpone, 1 ou, marar, sare, piper macinat
Dificultate: Medie | Timp: 59 min
6 voturi
Mod de preparare
Tinem pana cand carnea se rumeneste usor
dupa care scoatem pieptii de pui pe o farfurie.
In timp ce carnea este la cuptor facem urmatorul amestec :radem cascavalul si il amestecam cu crema mascarpone ,cu oul si mararul(eu am avut marar uscat dar este de preferat cel verde......are o alta aroma).Amestecam bine dupa care fiecare bucata de carne o "tavalim" prin acest amestec.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezam carnea dupa care dam la cuptor.Tinem pana cand carnea formeaza o crusta aurie.
Servim cald acompaniat de o garnitura si o salata(eu am preferat o salata de sfecla rosie) .
marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2013
O BUNATATE