In vasul cu ulei incins se caleste ceapa tocata marunt, ciupercile taiate fasii.
Dupa ce s-au inmuiat si a scazut apa din ele, se adauga 4 cani cu apa,1 lingurita cu sare si se lasa la fiert 20 minute. Se adauga apoi orezul spalat si scurs.
Se da la cuptor pana scade (20-30min). Se serveste cu muraturi.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii