Punem faina intr-un vas ,facem o gaura in mijlocul acesteia si punem apa fierbinte (circa 150 ml) in care am dizolvat drojdia si sarea .Amestecam bine si apoi adaugam uleiul .Framantam.Trebuie sa rezulte un aluat moale,elastic care sa nu se lipeasca de maini.pe care il lasam la caldurica sa creasca.
Dupa ce constatam ca aluatul si-a dublat volumul il luam si il asezam in tava de pizza unsa in prealabil cu ulei si tapetata cu faina.
Nu cumva sa mai framantati aluatul dupa ce a crescut.
Cu ajutorul varfurilor degetelor intindem aluatul pe toata suprafata tavii.
Stropim aluatul cu ulei de masline.
Taiem kaizerul fisii.
Rulam feliile de sunca .
Ardeiul l-am taiat fasii subtiri.
Carnaciorii de bere i-am crestat din loc in loc .
Radem cascavalul.
Cand toate ingredientele sunt gata incepem montarea lor pe aluat.Intindem pasta de rosii peste aluat si asezam apoi un strat de kaizer.De jur-imprejur asezam sunca rulata si ici -colea fasiile de ardei gras.De jur-imprejur am asezat carnatii.Adaugam cascavalul ras si oregano.
Batem bine oul cu putina sare si il turnam deasupra compozitiei.
Preincalzim cuptorul.
Dam la cuptor si coacem pizza circa 15 min.
Scoatem tava din cuptor,lasam putin sa se racoreasca si taiem felii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii