Se mixeaza o coca din toate ingredientele pentru blat.
O tava se tapeteaza cu hartie de copt si se unge cu putin unt. Turnam compozitia in tava si o dam la cuptorul dinainte incalzit, cam 15 minute pina prinde o crusta.
Merele spalate si necuratate le dam pe razatoare , apoi le amestecam cu zaharul si scortisoara; le lasam pina lasa zeama, le stoarcem in pumni si adaugam apoi grisul.
Scoatem tava din cuptor si presaram merele razuite deasupra.Dam iar la cuptor pina cand prajitura este aproape gata.
Albusurile le batem bine de tot spuma, adaugam apoi zeama de lamaie si zaharul si cu 10 minute inainte de a fi gata prajitura scoatem iar tava si sdaugam peste mere bezeaua. O intinf=dem uniform si o dam la cuptor pina prinde o culoare aramie deasupra.
Dupa ce s-a copt , o lasam sa se raceasca pina deasupra bezelei apar picuri mici din zahar, apoi putem portiona prajitura.
Pofta mare !
PS...aceasta prajitura se poate face la fel si cu branza dulce de vaca.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii