Se fierb cartofii,morcovul si oul.Se lasa sa se raceascu putin si taie in cubulete mici.Maslinele se taie in patru,castraveciorii se taie marunt si se pun la scurs intr-o sita,impreuna cu mazarea.Somonul se taie in suvite micute.Intr-un castron mai mare se adauga cartoful,morcovul,castraveciorii,maslinele,somonul;se amesteca bine,iar la sfarsit oul si mazarea.Se presara sare si se amesteca cu maioneza dupa gust.Eu am pus 9 linguri.Se gusta si se potriveste de sare(in caz ca mai trebuie).Se pastreaza la frigider.Sper sa va placa!!POFTA BUNA!!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii