Morcovii, telina, patrunjelul si cartoful se fierb si se toaca cat mai marunt.
Carnea se fierbe si ea si se toaca.
Castravetii murati se toaca si se pun intr-o strecuratoare sa se scurga de zeama.
Se amesteca legumele cu carnea si cu castravetii murati, se sareaza si se pipereaza.
Se face o maioneza dintr-un galbenus fiert si unu crud, o lingurita de mustar si ulei.
Se amesteca aceasta maioneza cu amestecul de legume si carne, pastrandu-se o parte pentru a imbraca salata. Se orneaza, se da la frigider si se serveste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii