Am copt gogonelele in cuptorul aragazului la grill . Dupa ce s-au copt,le-am tinut acoperite cu un prosop,iar cand s-au mai racit le-am curatat de pielite si le-am lasat la scurs intr-o strecuratoare.Dupa ce s-au scurs suficient le-am tocat la blender si le-am amestecat cu otet,ulei,sare,piper si ceapa tocata marunt .
Pentru iarna puteti pastra salata in borcane atat cu ceapa cat si fara ceapa,aceasta adaugandu-se doar in momentul servirii.
Borcanele se capseaza bine,se invelesc in ziare,hartii sau carpe si se fierb 30-40 de minute la bain-marie.Daca nu este destul de racoros locul in care se vor pastra borcanele se adauga in salata putina aspirina sau conservant pentru siguranta.
Este o salata extraordinar de gustoasa si binevenita in zilele de post.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii