Salata de spanac cu oua si rosii este o alegere sanatoasa si delicioasa pentru orice masa. Iata o rețeta simpla pentru a pregati aceasta salata.
Fierbe ouale timp de 8-10 minute pana cand sunt tari. Dupa fierbere, scurge-le si lasa-le sa se raceasca. Curata ouale si taie-le in sferturi sau felii.
Spala bine frunzele de spanac si usuca-le folosind un prosop de bucatarie sau o centrifuga pentru salata.
Taie rosiile in felii sau cuburi, dupa preferinta.
Intr-un bol mare de salata, adauga spanacul si rosiile.
Intr-un bol mic, amesteca uleiul de masline cu otetul balsamic sau sucul de lamaie. Adauga sare si piper dupa gust.
Toarna dressing-ul peste salata si amesteca usor pentru a acoperi toate ingredientele.
Aranjeaza deasupra bucatile de ou fiert.
Serveste salata imediat, ca atare sau alaturi de un fel principal. Este perfecta pentru un pranz usor, o cina rapida sau chiar ca garnitura la o masa mai elaborata.
Poți adauga si alte ingrediente, cum ar fi felii de avocado sau semințe de dovleac pentru un plus de textura si gust.
Daca preferi un dressing mai complex, poti adauga o lingurita de mustar dijon si un catel de usturoi zdrobit in amestecul de ulei si otet.
Poti incerca si salata de primavara cu oua, salata verde si ridichi, salata de cruditati cu sfecla rosie si oua sau salata de cartofi noi cu iaurt. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii