Fileurile de peste spalate si scurse se condimenteaza cu sare,piper,boia si cimbru , se stropesc cu zeama de lamaie si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.
Ads not by this site
Intr-un bol facem "toppingul" de branza .............dam branza pe razatoarea marea si o amestecam cu iaurtul , usturoiul pisat si uleiul de masline.Amestecam bine.
Impartim crema in 4 si acoperim fiecare fileu in parte cu cate o portie de crema.
Dam la cuptor pentru circa 45 min.
Servim cald alaturi de un pahar cu vin!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii